Over mezelf

Na 25 jaar ervaring in de zorg, waarvan 15 jaar als wijkverpleegkundige en 10 jaar als longverpleegkundige, ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Via syl via. Daarin heb ik mijn passie ontdekt voor stoppen-met-roken-zorg. Enthousiast en gedreven ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om met name zwangere rokers goed te kunnen begeleiden bij hun stoppoging. 

De inzichten van een aanvullend coachopleiding en de opleiding voor Tabakoloog via de VRGT in België hebben me steeds meer handvatten gegeven om zowel de zorg voor rokers als de opleiding voor hen die de rokers begeleiden te verbeteren. Naast een professionele en persoonlijke aanpak hecht ik veel waarde aan een juiste combinatie van de laatste wetenschappelijke inzichten en de praktische invulling daarvan.  Door een gezonde dosis humor en een interactieve aanpak lukt het me om steeds beter om meer lucht(igheid) te brengen in zowel een stoppoging als een scholing voor zorgverleners rondom rookstop-begeleiding. 

Om nóg meer mogelijkheden te hebben om me in te zetten voor een rookvrije generatie ben ik gestopt met de activiteiten van Via syl via en werk ik sinds juli 2017 als Directeur Zorg bij SineFuma.