Kernwaarden

Om de kwaliteit van het unieke aanbod van Via syl via te onderstrepen werkt Sylvia vanuit 6 kernwaarden die terug komen in alle diensten. De diensten van Via syl via zijn:

Professioneel
De aanpak van Via syl via met een goede voorbereiding én een persoonlijke aanpak geven meer kans is op een langdurig resultaat. Meer dan 10 jaar Stoppen met roken begeleiding bij honderden klanten heeft een succespercentage van boven de 40% een jaar na de stopdatum opgeleverd. Klanten, zowel rokers als zorgverleners zijn zeer tevreden over de diensten van Via syl via.

Een gedegen basis kenmerkt zich door een combinatie van ervaring, kennis en inzicht. Blijvend leren hoort daarbij. Om kwalitatief goede zorg te leveren en het bijhouden daarvan te garanderen via scholingen en workshops staat Sylvia Heddema ingeschreven in diverse registers:

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de diensten van Via syl via, kun je gebruik maken van de klachtenregeling die te vinden in de algemene voorwaarden op de Contact pagina.

Persoonlijk
Via syl via is een klein bedrijf met een grootse inhoud. Sylvia neemt persoonlijk contact met je op. Zij geniet van de betrokkenheid, dichtbij zichzelf én dicht bij de klant. Binnen een gezond evenwicht tussen afstand en nabijheid benadert zij je met enthousiasme en humor. Samen kijken naar jouw persoonlijke mogelijkheden, waarbij respect en vertrouwen voorop staan.

In haar aanpak gaat het om jouw vragen, wensen en overtuigingen.
Sylvia biedt geen kant en klaar pakket, maar mogelijkheden, toegespitst op jouw wensen en vragen, liefst door middel van kortdurende begeleiding of ondersteuning. Zo zoekt zij met jou naar haalbare oplossingen die kunnen leiden tot een blijvend resultaat. Steeds blijft zij het aanspreekpunt waardoor de lijnen kort en helder zijn.

Verbindend
Sylvia is van mening dat je samen veel meer kunt dan alleen. Zij houdt ervan om mensen, organisatie of ideeën met elkaar te verbinden. Zo ontstaan er nieuwe kansen en mogelijkheden. Functioneren als verbindende factor geeft haar energie. Het bereiken van jouw doel staat voorop.  Een goed voorbeeld daarvan is de verbinding die zij gezocht heeft tussen enerzijds de zorgverleners in de geboortezorg en anderzijds de Stoppen met rokenwereld. Dit heeft al geleid tot verbluffende resultaten voor beide partijen.

Ondernemend
Sylvia ziet steeds nieuwe kansen en mogelijkheden, waarmee zij proactief aan de slag gaat. Hierin zoekt zij steeds naar een optimale balans tussen samenwerken en zelfstandig functioneren. Verantwoordelijkheid nemen en waar mogelijk delen zijn hier een onderdeel van, net als zelfzorg en zelfsturing. Ook netwerken en nieuwsgierig de ontwikkelingen in Nederland en over de grens volgen hoort hierbij. Zodat haar diensten niet alleen de richtlijnen volgen maar ook een voorloper zijn van nieuwe richtlijnen en mogelijkheden.

Creatief
Met een open geest en een gezonde dosis humor zoekt Sylvia naar mogelijkheden. Door een ander perspectief te nemen verruimt zij haar en jouw blik en vergroot zij de kans op een oplossing. Waar mogelijk maakt ze gebruik van haar kennis en vaardigheden op het gebied van wandelcoaching en contextuele therapie. Wandelen en buitenlucht verfrist de blik. Spelmogelijkheden geven een verrassende andere kijk op situaties. Out of de box denken, omdenken en brainstormen. Allen spreken hersengebieden aan die we vaak te weinig gebruiken en die de mogelijkheden tot oplossingen of samenwerking aanzienlijk vergroten. Evenals het werkplezier van jou en van haarzelf!

Praktisch
Sylvia houdt van een praktische aanpak, oplossingsgericht, met als doel er in de praktijk mee aan de slag te kunnen. Toegespitst op dagelijkse onderwerpen en concrete voorbeelden........Zoekend naar mogelijkheden om een visie, theorie of beleidsstuk om te zetten in dagelijkse activiteiten.

Sylvia verzorgt de training of coaching in duidelijke en begrijpbare taal en met praktische opdrachten voor op het werk of thuis. Zij laat voldoende ruimte is voor een goede voorbereiding en uitwerking van de doelen en werkt met concrete voorbeelden, handige tips en opdrachten.