Ervaringen

“Sylvia is in staat, om een delicaat onderwerp als stoppen met roken( in kraamgezinnen), op een luchtige en tegelijkertijd indringende wijze aan te pakken. De tools die ze daarvoor gebruikt geven de workshop een speels karakter en haar persoonlijkheid zorgt dat roker en niet- roker elkaar in een dialoog constructieve lossingen aanreiken.”
Annemieke Kierkels, teamcoördinator Kraamzorg

Lees meer reacties van zorgverleners >>
 

“De telefoontjes waren voor mij een grote steun. Het voelde voor mij prettig om de afstand te hebben tot de coach en toch heel vertrouwd te kunnen praten. Ondanks een uitglijder tijdens mijn stopproces ben ik nu een aantal weken rookvrij en voel ik me sterk genoeg om het vol te houden, ook na de bevalling!”
Kim, zwanger

Lees meer reacties van (zwangere) stoppers >>
 

“Het boek ‘Gun ieder kind een rookvrije start’ heeft terecht als ondertitel ‘handboek voor zorgverleners’. Alles wat je nodig hebt staat erin van kennis over gedrag en verslaving tot tips en zinnen die je direct kan toepassen in de praktijk. Sylvia haar boek is een geweldige pleitbezorger van de rookvrije generatie en laat zien dat elke zorgverlener hieraan kan bijdragen.”
Benjamin van Wijngaarden Projectleider Longfonds

Lees meer reacties over mijn boek >>